Current Music Small label – GREAT music

Current Music

Boekingen

The Stream bracht vorig jaar hun vierde studioalbum, ‘Sweet Sally Sad Departure’, uit op CD en vinyl. Het album werd goed ontvangen en kreeg lovende recensies o.a. in het magazine OOR. In 2019 tourt The Stream in het voorjaar/zomer langs clubs en poppodia. In het najaar volgt er een theatertour.

Boekingen Clubtour & festivals: esme@currentmusic.nl
Boekingen Theatervoorstelling: koen@currentmusic.nl
(ook voor theaterprogrammering van festivals)

Sunday at Eight is retropop door vier te gekke jonge muzikanten. In 2018 kwam hun debuut EP uit, en deze werd door 3voor12 “een enthousiaste opmaat naar veel goeds” genoemd. Dat vele goeds komt er in 2019 aan, momenteel werkt de band aan nieuw materiaal, waarvan de eerste single deze zomer verwacht wordt.

Boekingen: jan@currentmusic.nl

Panda Noir is rauw, stoer en klank helder in één! Onlangs kwam de eerste single Run uit, nu wordt er keihard gewerkt aan een debuutalbum en is de band klaar om de podia en festivals van Nederland te gaan veroveren!

Boekingen: jan@currentmusic.nl

Vurig, stoer, energiek en sexy. Dat is de nonchalante nederfunk van Fiks. De eerste single van Fiks, genaamd Prinses, kwam uit op de vrijdag vóór Koningsdag. Inmiddels loopt het aantal streams op Spotify snel op en is de track zelfs op 3FM gedraaid!

Boekingen: jan@currentmusic.nl

Reacties zijn gesloten.