Boekingen

The Stream viert in 2020 hun 10-jarig bestaan. Gedurende het hele jaar zal er maandelijks een release plaatsvinden. 12 van de beste songs van de afgelopen 10 jaar zijn in een compleet nieuw jasje gestoken, geen remix of remaster, nee, volledig nieuwe opnames met de bandleden van NU.

Live is de band te zien met hun indrukwekkende Rockopera “Sweet Sally, Sad Departure” en ook met het programma “MMXX – the best of 10yrs The Stream”.

Boekingen Clubtour & festivals: esme@currentmusic.nl
Boekingen Theatervoorstelling: koen@currentmusic.nl
(ook voor theaterprogrammering van festivals)

Sunday at Eight is retropop door vier te gekke jonge muzikanten. In 2018 kwam hun debuut EP uit, en deze werd door 3voor12 “een enthousiaste opmaat naar veel goeds” genoemd. Dat vele goeds begon al meteen in 2019, met de single Another Day, die ook als videoclip uit kwam. En zal in 2020 vervolg krijgen.

Boekingen: jan@currentmusic.nl

Panda Noir is rauw, stoer en klank helder in één! De eerste single Run werd enthousiast ontvangen en kwam zelfs in een aflevering van GTST terecht. De tweede single, Dancing in the Sand, was een live-versie. Ook in 2020 komen er weer meerdere releases aan. En wordt er keihard gewerkt aan een debuutalbum waarmee de band klaar is om de podia en festivals van Nederland te gaan veroveren!

Boekingen: jan@currentmusic.nl