The Stream


The Stream is piano pop/rock met een orkestraal en theatraal randje. De club- en festivalset is entertaining en energiek. Eigenzinnig eigen werk, met herkenbare herkomst en inspiratie van helden zoals Billy Joel, Ben Folds en Randy Newman.
Het in 2018 verschenen album Sweet Sally, Sad Departure is het vierde studio-album van The Stream en werd uitgebracht op CD en Vinyl. Lovende woorden ontving de band o.a. van OOR Magazine:

Een fijnzinnig en geloofwaardig verhaal met een muzikale omlijsting om je vingers bij af te likken

Dit jaar brengt The Stream “MMXX – the best of 10 yrs The Stream” uit. Met dit maandelijkse release-project viert de band op een zeer speciale wijze hun tienjarig bestaan. Ze zijn de studio ingedoken om 12 van hun beste tracks volledig opnieuw op te nemen. Het resultaat is verbluffend en levert gedurende 2020 een unieke compilatie uit het oeuvre van The Stream.Ook treedt The Stream op met hun multi-disciplinaire voorstelling Sweet Sally, Sad Departure. In deze rockopera wordt het verbindende verhaal, van de twaalf songs van het album, tot leven gewekt middels dans en projectie.


Boekingen Club- & Festival: esme@currentmusic.nl

Boekingen Theatervoorstelling: koen@currentmusic.nl
(ook voor theaterprogrammering op festivals)